perjantai 11. kesäkuuta 2010

kesäkuulumisia


Viikon sisään meille on kotiuteneet seuraavat vaipat ja imut.
Noista imuista olen erityisen ylpeä. Nekun maksaa halvimmillaan kaupasta ostettuna 9,90. En ole laskenut tarkkaa hintaa, mutta sanoisinko että sain ainakin nuo kaksi sillä hinnalla.

Kuulumisia:
Meidän prinsessa nukkuu omassa huoneessa ja hyvin nukkuukin. Herää kerran n2.00 ja seuraavan kerran 6-7 aikoihin. Molemmilla kerroilla saa tissiä. Ilmankin pärjättäisiin ainakin se kahden heräily. Olen ajatellut edetä askeleen kerrallaan. Tähänkin tultiin mutkien kautta, elikkäs opetin sen juomaan tuttipullosta vettä ja sillä sain yhden heräämisen jos melkein toisenkin pois.

Häät etenevät mallikkaasti. Eilen oltiin kaasojen kanssa katsomassa paikkaa. Oikein mukavalle näytti. Mietin mitä kaikkea tarvii muistaa, mutta tajusin juuri tänään että enhän mä saa käydä siellä keittiössä kertaakaan tai muutenkaan stressata sellasista asioista. Sitä varten on pitopalvelu, kaasot, bestman, lapsenvahdit, vanhemmat yms.

Me lähdetään Puumalaan pitkäksi viikonlopuksi. Se on mukavaa se.

Oon hakenut neidille hoitopaikkaa, pitäisi olla vähän suurempi hinku töihin kun nyt on. Ei vaan ole lokakuusta ollaan puhuttu, mutta haluisin sen siirtää ainaskin tammikuuhun. Katsellaan nyt neljää päivää ainaskin tekisi mieli tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti